Categorievisie

Ga jij aan de slag met het maken van een Categorievisie en/of -plan? Of heb je al een mooie Categorievisie, maar weet je niet precies hoe je je handelspartner daarvan kunt overtuigen? Duizelt het je als je allerlei soorten (shopper)onderzoek probeert te combineren? Is het lastig om marketing en sales achter je plan geschaard te krijgen? Heb je behoefte aan iemand die op basis van veel praktijkervaring het makkelijker voor je maakt? Dan kan EvAdvies je helpen! Ik ben er goed in, en vind dit het leukste wat er is!

Zeer brede praktijkervaring | Vernieuwend
Ik heb de afgelopen jaren voor bijna honderd categorieën visies en (klant)plannen (mede)ontwikkeld. Uiteraard voor het supermarktkanaal, maar ook voor tankstations, horeca, snackbars, DHZ, apotheken, speciaalzaken, online, etc. Daarnaast heb ik als geen ander het natuurlijke talent een veelvoud aan informatie, insights, belangen verwachtingen te structureren. Dit zorgt ervoor, dat je categorieplan met mijn hulp inhoudelijk sterk, lang bruikbaar, origineel en overtuigend wordt. Een goed categorieplan maakt je werk in- en extern makkelijk, omdat het houvast biedt in deze drukke tijden. Zowel voor jou als voor je klant(en).

Met enthousiasme, overtuiging en doortastendheid, zorg ik er ook voor, dat de visie en het plan gedragen worden in je organisatie. Uiteraard moeten marketing en sales erachter staan en als één team het verhaal overtuigend kunnen brengen aan de klant.

Voor elk budget een aanpak
Wellicht ga je nu een geheel nieuwe categorievisie ontwikkelen, en heb je zelf (of je team) te weinig tijd. Dan kan ik het plan voor je maken en het volledige proces begeleiden. Vanzelfsprekend worden verschillende teams en stakeholders in je bedrijf hierbij betrokken. Dit soort projecten zijn maatwerk, bel gerust om een afspraak te maken voor meer informatie (06-23397727).

Het kan ook zijn, dat je best heel veel zelf wilt en kunt doen, maar dat je wel een steuntje in de rug kunt gebruiken. De blik van buiten, die nieuwe ideeën brengt en een scherp analyticus die alle creativiteit in een concreet plan samenvat. Hiervoor bied ik een combinatie van sparringssessies en workshops aan. Bij veel klanten bereik ik al erg goede resultaten met een combinatie van een aantal sparringssessies en een uitgebreide teamworkshop. Uiteraard bespreken we deze aanpak eerst en kijken we of dit voor jou de beste manier van werken is. Ik ben altijd flexibel in aanpak en past deze aan op basis van jouw individuele situatie.

Neem contact op voor meer informatie
Op deze website kan ik natuurlijk maar een kleine impressie geven van de mogelijkheden. Tijdens een persoonlijk gesprek is het makkelijker voorbeelden te laten zien en samen te bepalen wat voor jou de beste aanpak is. Ik ben telefonisch bereikbaar op 06 – 233 977 27. Een e-mail sturen kan ook!