Handelspresentaties

Heb jij ook altijd veel te weinig tijd om een goede handelspresentatie maken? Zien jouw PPTs er daarom altijd vrijwel hetzelfde uit? Kijkt de category manager van de klant meteen op de laatste pagina van je boekje? En wil je daarom leren hoe je sterke handelspresentaties kunt maken? Dan kan ik je helpen! Ik ben er goed in, en ik vind dit het leukste wat er is!

Zeer brede praktijkervaring | Vernieuwend
Ik heb de afgelopen twintig jaar al honderden handelspresentaties gemaakt. Uiteraard voor het supermarktkanaal, maar ook voor Out of Home, DHZ, apotheken, speciaalzaken, online, etc. Ik combineer slimme data-analyse met psychologische beïnvloedingsmodellen om de category manager of inkoper zowel emotioneel als inhoudelijk te overtuigen.
Een supergoede sales story voldoet aan de volgende vijf elementen:
– Denkt vanuit de doelstellingen van de klant
– Is boeiend, geloofwaardig en blijft hangen
– Maakt helder wat het plan oplevert
– Neemt bezwaren weg
– ….
En één geheim element waar je pas achterkomt als je met mij aan de slag gaat…

Sparring | Uitvoering
Ik kan je inhoudelijk helpen met het voorbereiden van een specifieke handelspresentatie. Met een aantal sparringssessies heb ik bij veel klanten al zeer goede resultaten geboekt. Ook kan ik het maken van de handelspresentatie geheel van je overnemen en daarna het salesteam trainen om het verhaal ook echt over de bühne te brengen.

Wil je ook dat ik je help sterke handelspresentaties te maken? Neem dan gerust telefonisch contact (06-23397727) op of stuur een e-mail.